Voor het beste hypotheekadvies!

Een eigen huis kopen of een hypotheek oversluiten is een belangrijke financiële beslissing. Deskundig en goed hypotheekadvies is daarbij belangrijk. Bij De Hypotheekwereld Hulst bent u  hiervoor aan het juiste adres. Voor verschillende situaties die in uw leven voorkomen voorzien wij u van deskundig advies.

Ik ga mijn eerste huis kopen. 

Krijg inzicht in uw mogelijkheden:

Spannend, het kopen van je eerste huis! Het leukste deel is het zoeken naar je droomhuis, maar waarmee moet je allemaal rekening houden voordat het écht van jou is? De vragen die je kunt stellen zijn:

 • Wat zijn mijn woonwensen? Bestaande bouw of nieuwbouw, in de stad of op het platteland, met tuin of balkon?
 • Wat is mijn maximale hypotheek? Of kan ik het huis dat ik gezien heb wel betalen?
 • Welke hypotheekvormen zijn er allemaal? En welke past het beste bij mij?
 • Zijn er naast de koopsom van het huis nog bijkomende kosten?

Ik ga een volgende woning kopen. 

Krijg inzicht in uw mogelijkheden:

Als je leven verandert, veranderen ook je woonwensen. Het is tijd voor je volgende huis. Weet jij nog precies hoe het zit rondom hypotheken? Er is namelijk veel veranderd. Zorg ervoor dat je niets over het hoofd ziet. Hierbij komen de volgende vragen aan bod:

 • Heb ik overwaarde op mijn huidige woning of heb ik een restschuld?
 • Wat gebeurt er met mijn huidige hypotheek? Kan en wil ik die meenemen?
 • Wat zijn de bijkomende kosten naast de koopsom van het huis?

Ik wil mijn woning/hypotheek aanpassen.

Is mijn hypotheek nog optimaal?

Je woont al jaren met plezier in je koophuis en wilt daar niet weg. Toch kan het handig zijn om nog eens goed naar je hypotheek te kijken. Want net als je huis, heeft ook je hypotheek onderhoud nodig om passend te blijven. De vragen die u zicht kunt stellen in deze zijn:

 • Wat zijn de gevolgen voor mijn hypotheek als ik extra wil aflossen?
 • Kan ik mijn maandlasten verlagen door mijn hypotheek over te sluiten?
 • Ik wil mijn huidige woning verbouwen. Hoe kan ik dit financieren?
 • Waar moet ik aan denken als mijn rentevaste periode afloopt? En wat zijn dan de mogelijkheden?

Voor al deze vragen staan onze deskundige adviseurs voor u klaar!

Hoe ziet uw hypotheekadvies eruit?

1. Oriëntatie gesprekken

Het hypotheekadvies begint met een inventarisatie van uw persoonlijke gegevens en wensen. We inventariseren uw wensen conform de Wet financieel toezicht (Wft) en stellen een profiel op. Daarnaast maken we een  eerste berekening en bespreken we de mogelijkheden van Nationale Hypotheek Garantie. Tot slot spreken we met u af hoe wij beloond worden.

2. Informeren & adviseren

Na de oriëntatiefase informeren wij u over de mogelijkheden rondom uw hypotheek. Zaken als maximaal leenbedrag, rentevormen, aflosvormen en verzekeringen die aan de hypotheek kunnen worden gekoppeld komen aan bod. Al deze opties rekenen wij ook voor u door.

3. Producten vergelijken

We weten nu wat u wilt en wat de juiste hypotheekvorm is die bij u past en gaan voor u de hypotheekproducten en verzekeringsproducten van verschillende aanbieders vergelijken. Daarbij kijken we vanuit uw profiel naar de rente, maar ook naar de voorwaarden van de producten. Vervolgens werken we alle berekeningen uit en stellen wij uw hypotheekadviesrapport op. Dit rapport spreken we met u door.

4. Product bemiddeling

Nu u weet welke hypotheek van welke aanbieder bij uw situatie past, gaan we over tot het daadwerkelijk aanvragen van deze hypotheek. Wij verzorgen dan de offerte, de aanvraagformulieren, het verzamelen van alle stukken en het contact met de betreffende instanties zoals geldverstrekkers, verzekeringsmaatschappijen, makelaars en notarissen. Wij begeleiden u tot en met het passeren bij de notaris.

Wanneer u de gewenste hypotheek heeft, kunt u het huis van uw dromen kopen. Lekker aan de slag om het huis uw thuis te maken. Ons werk houdt hier echter nog niet op. Zodra er namelijk iets wijzigt in uw persoonlijke situatie of op de hypotheekmarkt, kijken we wat de impact hiervan is op uw hypotheek. We willen er voor zorgen dat uw hypotheek ook in de toekomst  optimaal bij u past.

Om te komen tot een passende hypotheek is het belangrijk dat we de juiste stappen doorlopen, maar ook nadat we uw hypotheek hebben gevonden gaan we door voor u met het bewaken en onderhouden van uw hypotheek.

Neem contact op